{"product_id":"cera-de-abeja-virgen-bio-camassia-50-g","title":"Nierafinowany wosk pszczeli BIO, Camassia 50 g","description":"\u003ch3\u003eNieskażony wosk pszczeli BIO, Camassia\u003c\/h3\u003e\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eTen nieskażony wosk pszczeli pochodzi bezpośrednio od hiszpańskiego pszczelarza posiadającego certyfikat ekologiczny i jest pozyskiwany bezpośrednio z ula. \u003c\/strong\u003eJest całkowicie naturalny i ma \u003cstrong\u003eintensywny, pyszny miodowy aromat. \u003c\/strong\u003eJedynym procesem, jaki przeszedł, jest klarowanie, które nie pozbawia go żadnych właściwości, a jedynie pozwala usunąć ewentualne zanieczyszczenia lub ciała obce, które w wyniku naturalnego procesu produkcji mogłyby dostać się do wosku w ulu.\u003c\/p\u003e\u003cp\u003eZe względu na naturalny proces produkcji i fakt, że jest to wosk całkowicie dziewiczy, należy pamiętać, że \u003cstrong\u003eróżne partie mogą wykazywać różnice w kolorze, który może mieć odcień od jasnożółtego, ciemnożółtego do brązowo-żółtego lub ciemnobrązowego.\u003cbr\u003e\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\u003ch4\u003e\u003cstrong\u003eSkładniki\u003cbr\u003e\u003c\/strong\u003e\u003c\/h4\u003e\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eINCI: \u003c\/strong\u003eCera flava.\u003c\/p\u003e\u003cp\u003eOrganiczny wosk pszczeli dziewiczy - ekologiczny wosk pszczeli dziewiczy\u003c\/p\u003e\u003cp\u003e\u003cstrong\u003e*Nie posiada certyfikatu spożywczego\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\u003ch4\u003eZastosowanie\u003c\/h4\u003e\u003cp\u003eZastosowania wosku pszczelego w kosmetyce są bardzo różnorodne i mają długą tradycję. Można go używać do produkcji kremów typu cold-cream bez dodatkowych emulgatorów, maści leczniczych, sztyftów do masażu, pomadek, kredek do makijażu, dodawać do mydeł... Dodając niewielką ilość do domowego kremu, poprawiamy jego konsystencję i zwiększamy jego właściwości ochronne. \u003c\/p\u003e\u003ch4\u003eOstrzeżenia\u003c\/h4\u003e\u003cul\u003e\n\u003cli\u003eWosk pszczeli działa lekko emulgująco i nie należy go zbytnio podgrzewać, ponieważ jego temperatura topnienia wynosi 61-65ºC. \u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eJego stosowanie nadaje naszym kremom większą konsystencję. \u003c\/li\u003e \u003c\/ul\u003e\u003ch4\u003e\u003cstrong\u003eFormaty\u003cbr\u003e\u003c\/strong\u003e\u003c\/h4\u003e\u003cul\u003e \u003cli\u003e50 g\u003c\/li\u003e \u003cli\u003e200 g\u003c\/li\u003e \u003c\/ul\u003e","brand":"Camassia","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":45231413788809,"sku":"0066119","price":4.38,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0677\/1916\/8137\/files\/1763e9263e4c57876510032002c19e7f.jpg?v=1770127915","url":"https:\/\/planetahuerto.at\/pl\/products\/cera-de-abeja-virgen-bio-camassia-50-g","provider":"Planeta Huerto B2C International","version":"1.0","type":"link"}